Panel bejárati ajtó beépítéssel Budapesten és környékén

A bejárati ajtók megfelelő kiválasztása kulcsfontosságú minden háztartás számára, különösen a panellakások esetében, ahol a biztonsági kihívások és a sokszínű lakóközösség egyedi megközelítést igényel. Bemutatjuk, hogy miért kiemelten fontos a megfelelő panel bejárati ajtó kiválasztása és szakszerű beépítése a nyugodt és gondtalan mindennapokhoz.

Miért fontos a megfelelő panel bejárati ajtó kiválasztása?

A bejárati ajtó nem csupán otthonunk első benyomását alakítja, hanem alapvető szerepet tölt be biztonságunk és nyugalmunk megőrzésében is. Különösen fontos ez a panellakások esetében, ahol a szűkebb közösségi tér és a gyakori lakóváltások miatt kiemelten fontos a biztonsági szempont. Egy megfelelően kiválasztott lépcsőházi bejárati ajtó nem csupán betörés elleni védelmet biztosít, hanem nyugalommal tölti el a lakókat, tudván, hogy otthonuk védett és biztonságos.

A HiSec bejárati ajtók kifejezetten erre a célra lettek tervezve. Speciális szerkezetük és anyaghasználatuk révén kiemelkedő betörésvédelmet nyújtanak, ami létfontosságú panellakások esetében. Ezek lépcsőházi biztonsági bejárati ajtók nem csak erősek és strapabíróak, hanem modern zárszerkezetükkel és kiegészítő biztonsági funkcióikkal is hozzájárulnak az otthonok védelméhez.

Maximális védelem a panellakók számára: HiSec lépcsőházi bejárati ajtó

A piacon elérhető egyik legbiztonságosabb bejárati ajtó panellakásokhoz kifejlesztve.

A HiSec panel bejárati ajtók fő előnyei a következők:

 • Nagyfokú biztonság: A HiSec ajtók minőségi acél anyaghasználata kiemelkedő védelmet biztosít a betörésekkel szemben. A megerősített zárszerkezet és a betörés elleni védelemre tervezett anyagok egyedülálló biztonsági szintet kínálnak a panellakások számára.
 • Szabvány méretek: A HiSec panel ajtók standard méretben készülnek, így biztosítva a könnyű és problémamentes beépítést a meglévő ajtónyílásokba. Ez nem csupán időt takarít meg, hanem csökkenti a telepítéssel járó költségeket is.
 • Egyszerű telepítés: A gyártó különös figyelmet fordít a telepítés egyszerűsítésére. A panel bejárati ajtó cseréje gyorsan, kb. 3 óra alatt elvégezhető, minimalizálva ezzel a lakók hétköznapjainak zavarását.
 • Megbízhatóság és tartósság: A gyártó lépcsőházi biztonsági bejárati ajtói kiváló minőségű acélból készülnek, így garantálják a hosszú távú megbízhatóságot és ellenálló képességet a mindennapi használat okozta kopásokkal szemben.
 • Extra funkciók: A HiSec bejárati ajtók számos modern biztonsági funkcióval vannak felszerelve, mint például a 16 pontos zárrendszer, erősített zsanérok, kilincs és ajtópántok, amelyek mind hozzájárulnak a lakások védelméhez.

Fontos megjegyzés, hogy a HiSec ajtókat kizárólag zárt lépcsőházakba lehet beszerelni! Szabadtéri használat esetén az ajtó az UV sugárzás hatására deformálódhat, rozsdásodhat, ami jelentősen csökkentheti az élettartamát.

Ezen előnyök ötvözésével a HiSec panel bejárati ajtói megbízható védelmi rendszert jelentenek a panellakások számára, garantálva a lakók biztonságát és nyugalmát.

Műszaki jellemzők és dizájn opciók

A HiSec panel bejárati ajtók kifejlesztése során kulcsfontosságú szempont volt a magas szintű technikai teljesítmény és az egyedi, személyre szabott design ötvözése. A gyártó a legkorszerűbb műszaki megoldásokkal dolgozik, biztosítva ezzel a panellakások számára legmagasabb szintű biztonságot és esztétikai megjelenést.

Műszaki adatok:

 • Kettős zárrendszer: minden lépcsőházi bejárati ajtó két, egymástól függetlenül is zárható biztonsági cilinderbetéttel rendelkezik, növelve ezzel a behatolási kísérletek elleni védelmet.
 • MABISZ Termék-megfelelőségi ajánlás: ez igazolja, hogy az ajtók megfelelnek a gyakori betörési technikák, például zársöprés, finomnyitás, magkihúzás és savazás elleni védelemre vonatkozó szigorú követelményeknek.
 • Védett ajtópántok: az acéltokba süllyesztett ajtópántok feszítővas használatával szembeni védelmet nyújtanak.
 • Erősített szerkezet: az 5 mm vastag takaró acéllemez védelmet nyújt a tokból való kifeszítéssel szemben, míg a 7 cm vastagságú acél ajtó biztosítja a rendkívüli szilárdságot.
 • Megerősített kilincs és pántok: külön megerősítésekkel ellátott kilincs és pánt oldal biztosítja az ajtó további ellenálló képességét.
 • 15+1 pontos zárszerkezet: a zár összesen 16 ponton záródik, acéltüskék biztosítják a rögzülést, összesen 5 reteszelési ponton 3 irányba reteszelnek.
 • Kulcs nélküli zárás: a belső oldalról kulcs nélkül is zárható, biztosítva a gyors és egyszerű biztonsági zárást.

A HiSec biztonsági ajtók MABISZ (Magyar Biztosítók Szövetsége) ajánlással rendelkeznek.

Dizájn és méretek

 • Egyedi dizájn: a HiSec panel bejárati ajtók számos szín- és dizájnopcióval érhetők el, lehetővé téve a lakások esztétikai igényeinek megfelelő választást. A HiSec ajtó színekről lejjebb görgetve tájékozódhat.
 • Standard méretek: az ajtók két méretben érhetők el (890×2020 mm / 950×2050 mm), így megkönnyítve a legtöbb magyarországi panellakás számára a tökéletes illeszkedést.
 • Minőségi anyaghasználat: az ajtók külső festékanyaga egy epoxigyanta és poliészterbázisú, hőre keményedő porhalmazú festékanyag, amely tartósságot és elegáns megjelenést biztosít.

Ezen a műszaki jellemzők és dizájn opciók kombinációja biztosítja, hogy a HiSec bejárati ajtók nem csak a legmagasabb szintű biztonságot kínálják, hanem a lakások esztétikai és funkcionális igényeit is kielégítik.

Panel bejárati ajtó beépítéssel – árak

Nem mehetünk el szó nélkül a panel bejárati ajtó árak mellett. A háztartások életében egy nagyobb pénzösszegről beszélünk, így természetesen nem rejtjük véka alá a pontos összegeket.
Panel bejárati ajtó típusaÖsszeg
HiSec acél biztonsági bejárati ajtó
Régi ajtó elbontása + új ajtó beszerelése, szegélyezése + lomtalanítás

250.000 Ft

Az Árlistánkat böngészve további árakról is tájékozódhat, de azt javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk Önnek!

Lépcsőházi bejárati ajtó beépítéssel Budapesten és Pest megyében 1 héten belüli helyszíni felméréssel, vidéken 2-3 hét alatt.