Panel ablakcsere Budapesten és környékén

A panel ablakcsere egyik legnagyobb előnye, hogy könnyen, gyorsan és viszonylag egyszerűen kivitelezhető. A Magyarországon népszerű panellakások zömében egységes méretű ablakokat használnak, így a legtöbb esetben ezek a standard méretek raktárról elérhetők, nem kell várni több hetet a gyártásra. A régi ablakok kiszerelése és az újak beépítése gyors és pormentes folyamat, általában 1 nap alatt készen is van.

Panel ablak méretek

A hazánkban elterjedt dán, orosz és „csücskös” panelházakban rendszerint néhány különböző ablakméret cserélődik. Ezeket a köznyelvben „szabvány ablak méret”-nek vagy „panellakás ablak méret”-net nevezik. Tipikusan ilyenek a következő méretek:

  • 150×60 cm
  • 150×90 cm
  • 117×117 cm
  • 150×150 cm
  • 210×150 cm
  • 240×150 cm
  • 204×142 cm
  • 358×153 cm
  • stb.

Ezek a méretek a legtöbb esetben raktárról azonnal elérhetők vagy legfeljebb rövid átfutási idővel legyárthatók.

Cégünk megbízható, német Aluplast termékekkel dolgozik. Bővebb információ: Aluplast Ideal 4000

Ablakcsere támogatás 2022

A panellakás ablakcsere legnagyobb előnye, hogy a régi ablakok könnyű és gyors eltávolíthatósága miatt legtöbbször 1 nap alatt a teljes lakásban ki lehet cserélni a nyílászárókat. Emiatt sok esetben olcsóbb az ablakcsere panel lakásban, mint családi házakban, irodákban vagy egyéb társasházakban.

De persze nem mehetünk el szó nélkül a konkrét panellakás ablakcsere árak mellett. A háztartások életében egy nagyobb pénzösszegről beszélünk, így természetesen nem rejtjük véka alá a pontos összegeket. Azonban fontos tudni, hogy a pontos árajánlatért helyszíni felmérést kell készítenünk. Ennek hiányában az Ön által rendelkezésre bocsátott méretekből kiindulva tudunk küldeni egy hozzávetőleges árajánlatot.

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az ablakok árait méretekre bontva, de azt javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot!  24 órán belül válaszolunk Önnek!

Otthonfelújítási támogatás panel ablakcserére is (2022)

Ne feledje! A gyermeket nevelő családok 3 millió Forintos Otthonfelújítási támogatása természetesen panel ablakcserére is igénybe vehető. Cégünk hivatalos számlát állít ki az ablakok „anyagköltségéről” és a munkadíjról is. Így legfeljebb 6 millió Forintig vissza tudják igényelni a panellakás ablakcserére fordított összeg 50%-át, azaz 3 millió Forintot. További információért és segítségért keresse kollégáinkat: +36 30 585 7108 vagy info@hoffmannablak.hu

Panel ablakcsere Budapest és környékén bontással-beépítéssel

Vegye igénybe ingyenes helyszíni felmérésünket Budapesten és Pest megyében panel ablakcseréjére. Töltse ki az oldal alján található ajánlatkérő űrlapot és általában már másnap felvesszük Önnel a kapcsolatot.