Nyílászáró beépítés Budapesten és környékén

Nyílászáró beépítésről akkor beszélünk, amikor újonnan épült ingatlanokba vagy olyan használt ingatlanokba kell beépíteni, ahol a régi nyílászárók már eltávolításra kerültek. Ha Ön meglévő nyílászáróit szeretné lecserélni, keresse fel Ablakcsere szolgáltatásunkat! A nyílászáró beépítés kiegészülhet párkány, szúnyogháló, redőny/reluxa beépítéssel is.

Műanyag nyílászáró beépítés
– nem mindegy a minőség

Újonnan épült ingatlanok esetében teljesen más energetikai és esztétikai követelményeket támasztunk, mint 10-20-30 évvel ezelőtt. Manapság az ablakok és ajtók esetében alapkövetelmény a több rétegű, hő- és hangszigetelő üvegezés, illetve a minimum 5 légkamrás kialakítás. Mindezeken felül a nyílászáró külalakja (színe, formája, dizájnja) legalább ugyanennyire fontos.

Senki sem akar néhány évente ablakot cserélni, ugye Ön sem?!

A jó minőségű, tartós és energiahatékony műanyag ablakok és ajtók már közel sem olyan megfizethetetlenek, mint korábban. Cégünk a kiváló ár-érték aránnyal rendelkező Aluplast Ideal 4000 termékcsaládot javasolja, melyből számtalan szín és méret kombináció érhető el. Kiváló választás új építésű ingatlanok esetében is.

Elérhető műanyag nyílászáró típusok:

  • Műanyag ablak
  • Műanyag bejárati ajtó
  • Műanyag erkélyajtó
  • Műanyag tolóajtó

Nyílászáró beépítés árak

Nem mehetünk el szó nélkül a nyílászáró beépítés árak mellett. A háztartások életében egy nagyobb pénzösszegről beszélünk, így természetesen nem rejtjük véka alá a pontos összegeket. Azonban fontos tudni: ahhoz, hogy pontos összegeket tudjunk mondani, helyszíni felmérést kell készítenünk. Ennek hiányában az Ön által rendelkezésre bocsátott méretekből kiindulva tudunk küldeni egy hozzávetőleges árajánlatot.

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja a különböző nyílászárók árait méretekre bontva, de azt javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot! 24 órán belül válaszolunk Önnek!

Nyílászáró beépítés Budapesten és Pest megyében 1 héten belüli helyszíni felméréssel, vidéken 2-3 hét alatt.