Műanyag ablak javítás Budapesten és környékén

A műanyag ablakok nem hajlamosak a meghibásodásra, kevés karbantartást igényelnek és tartósak. Azonban előfordul, hogy bizonyos darabok gyári hiba miatt vagy nem rendeltetésszerű használat miatt mégis meghibásodnak. Ez esetben a műanyag ablak javítás tudja orvosolni a problémát, amiben cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik. Szolgáltatási területünk Budapest és vonzáskörzete.

Ablakszerviz szolgáltatás

Ablakszerviz szolgáltatásunk kiterjed minden olyan műanyag ablak és ajtó meghibásodásra, ami annak funkcionalitását, hőszigetelő képességét és esztétikáját befolyásolja. Íme néhány példa ezek közül:

  • műanyag ablakot nem lehet becsukni
  • műanyag ablak párásodik
  • műanyag ablak nem záródik
  • műanyag ablakot nem lehet kinyitni
  • műanyag ablak huzatos
  • műanyag ablak penészedés
  • műanyag ablak egyszerre nyílik és bukik
  • műanyag ablak kattog vagy akad

A legtöbb hibát általában egy ablak beállítással orvosolni lehet, ugyanakkor nagyobb meghibásodásoknál alkatrészcsere vagy vasalat javítás is szükséges lehet.

Műanyag ablak szigetelés javítást is vállalnak szakembereink, ami a nem megfelelő beszerelésből vagy a nem rendeltetésszerű használatból eredhetnek.

Műanyag ablak javítás árak

Egy műanyag ablak javítás esetén mindig fontos tényező a javítás gazdaságossága. Az alapvetően kis költséggel járó javítási munkálatok a legtöbb esetben jóval alacsonyabbak, mint egy új ablak beszerelése, ugyanakkor előfordulhatnak olyan súlyos hibák, aminél nem logikus a javítás megkezdése.

Pontos ablakjavítás árajánlatot csak helyszíni felmérés során tudunk mondani, ugyanakkor a legnagyobb hibák beazonosítása az ablakról készült fényképekkel is megtörténhet. Kérjük, árajánlat kéréshez csatolja ezeket a fényképeket!

Munkánkra 2 év garanciát vállalunk.

Ablak javítás Budapesten és környékén

Ablak javítás szolgáltatásunk Budapest összes kerületében igénybe vehető, továbbá az agglomerációs városokban. Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, telefonon vagy személyesen!

Budapest I., II., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XII., XIII., XIV., XV., XVI., XVII., XVIII., XIX., XX., XXI., XXII., XXIII. kerületei + Budapest 20 km-es körzete.