Ablakos Budapest – Kapcsolat

Megbízható ablakos céget keres Budapesten vagy országosan? A Hoffmann Ablaknál vállaljuk műanyag ablakok beépítését, cseréjét, javítását és beállítását 2 év garanciával.

Telefonszám:

+36 30 585 7108

E-mail cím:

info@hoffmannablak.hu

Iroda és bemutatóterem:

1161 Budapest, Rózsa u. 37

Facebook:

Hoffmann Árnyékolástechnika

Üzenet küldése

Miért válassza a Hoffmann Ablak – Ablakos céget?

  • Rövid átfutási idővel dolgozunk. Árajánlatkérés után 24 órán belül felvesszük a kapcsolatot Önnel és általában 1 héten belül a helyszíni felmérésre is sort kerítünk.
  • Gyorsan és megbízhatóan dolgozunk. Ablakcsere szolgáltatásunkat a legtöbb esetben 1 nap alatt végezzük el. Minőségi, de gyors munkát végzünk.
  • Garanciát vállalunk. Munkánkra és a beszerelt nyílászárókra 2 év teljeskörű garanciát vállalunk.
  • Pormentes végeredmény. Mi nem hagyjuk magunk mögött a kibontott ablakokat, faltörmeléket és hulladékokat. Mindent szemetet elszállítunk a helyszínről.
  • Teljeskörű szolgáltatás. Az esetleges falsérülésekre, festék lepattanásokra tudunk szakembert biztosítani. Emiatt nem kell, hogy fájjon a feje.
  • Udvarias és tisztelettudó csapat. Munkatársaink nem dohányoznak a lakásban, nem tesznek kéretlen megjegyzéseket. Tisztelettudóan végzik a munkájukat.

Szolgáltatási területeink

Ablakos Budapest és Pest megye: Budapest összes kerülete és teljes Pest megyében garantálni tudjuk az ajánlatkérést követő 1 héten belüli helyszíni felmérést.

Ablakos vidék: Az ország többi területén 2-3 héten belül tudjuk vállalni helyszíni felmérésünket.