Ablakcsere Budapesten
és környékén

Ha éppen ablakcsere előtt áll és egy megbízható, munkájára végtelenül igényes ablakos céget keres, akkor jó helyen jár! A Hoffmann Ablaknál rövid átfutási idővel, gyors (akár 1 napos) beszereléssel, takarítással, 2 év garanciával és ami a legfontosabb: megbízható és udvarias szakemberekkel vállalunk ablakcserét Budapesten és vonzáskörzetében.

Műanyag ablakcsere
Aluplast Ideal 4000 ablakokkal

A nyílászáró csere egy kifejezetten nagy felújítási munkának számít. Ideális esetben 25-30 évente esedékes, így közel sem mindegy milyen ablakokat épít be és kivel végezteti el ezt a feladatot.

Az Aluplast termékei kifejezetten jó ár-érték aránnyal rendelkeznek, megbízhatóak és joggal megilleti őket a német minőség jelző.

Modern műanyag ablakai 5-6 légkamrával rendelkeznek, 2 vagy 3 réteg üvegezéssel is elérhetőek, szinte bármilyen méretben. A leggyakoribb méreteken túl egyedi méretek is elérhetők.

További információ: AluPlast Ideal 4000

Mennyibe kerül egy ablakcsere?

Nem mehetünk el szó nélkül az ablakcsere árak mellett. A háztartások életében egy nagyobb pénzösszegről beszélünk, így természetesen nem rejtjük véka alá a pontos összegeket. Azonban fontos tudni: ahhoz, hogy megválaszoljuk a kérdést: „az ablakcsere mennyibe kerül?”, pontos felmérést kell készítenünk. Ennek hiányában az Ön által rendelkezésre bocsátott méretekből kiindulva tudunk küldeni egy hozzávetőleges árajánlatot.

Az Árlistánkat böngészve Ön is láthatja az ablakok árait méretekre bontva, de azt javasoljuk, hogy kérjen tőlünk árajánlatot!  24 órán belül válaszolunk Önnek!

Ablakcsere támogatás 2022

A gyermeket nevelő családok 3 millió Forintos Otthonfelújítási támogatása természetesen ablakcserére is igénybe vehető. Cégünk hivatalos számlát állít ki az ablakok „anyagköltségéről” és a munkadíjról is. Így legfeljebb 6 millió Forintig vissza tudják igényelni az ablakcserére fordított összeg 50%-át, azaz 3 millió Forintot. További információért és segítségért keresse kollégáinkat: +36 30 585 7108 vagy info@hoffmannablak.hu

Ablakcsere folyamata 6 lépésben

Röviden bemutatjuk, hogy mire számíthat, amennyiben a Hoffmann Ablak élvezheti az Ön bizalmát az ablakcseréje ideje alatt. Ablakcsere télen-nyáron 6 lépésben:

1. Ajánlatkérés és felmérés

Az első lépés, hogy Ön ajánlatot kér ingatlanja ablakcseréjére e-mailben, telefonon vagy személyesen. Ezt követően mi 24 órán belül válaszolunk. Pozitív visszajelzés esetén, 1 héten belül felmérjük a helyszínt és véglegesítjük az árajánlatot.

2. Előleg és beszerzés

Az előleg megfizetése után leadjuk a rendelést az igényelt ablakokra. Ideális esetben az ablakok legyártása 5-8 hetet vesz igénybe. Panel ablakcsere (link: panel ablakcsere) esetén ennél rövidebb időre lehet számítani, hiszen ott standard méretű ablakokat tudunk készletről biztosítani.

3. Előkészületi munka

Az ablakcsere pontos időpontjának az egyeztetése után megkezdődhet a megrendelő előkészületi munkája. Érdemes a bútorokat, a parkettát, és egyéb berendezéseket letakarni és legalább 1,5-2 méter helyet szabaddá tenni az ablakok előtt. Ezzel nagyban megkönnyíti munkatársaink feladatát.

4. Régi ablakok kibontása

Munkatársaink a régi ablakokat leszerelik, tokjukat adott esetben teljes mértékben eltávolítják. A szúnyoghálók és a redőnyök is lekerülnek. Ez a folyamat jár a legtöbb „koszolással”, azonban mi odafigyelünk arra, hogy a lehető legtöbb portól és szennyeződéstől óvjuk meg ingatlanját.

5. Ablakok beszerelése

Az ablaknyílásba bekerülnek az új műanyag ablakok, amik ékekkel és speciális rögzítő csavarokkal kerülnek pontosan a helyükre. Az illesztési hézag PUR habbal kerül kitöltésre, mely tökéletesen hő- és hangszigetel. Száradás után a felesleget eltávolítjuk és esztétikus szegéllyel takarjuk el. Felkerülnek a kilincsek, a párkány, a redőny és a szúnyogháló (kérés esetén).

6. Takarítás és esetleges ablakcsere utáni javítás

Mindezek után a takarítás marad hátra, ahol kollégáink a kibontott ablakokat, a sittet és egyéb törmeléket elszállítják, a keletkezett szennyeződéseket nagyvonalakban eltakarítják. Bizonyos helyzetekben, a művelet során a fal megsérülhet. Az ablakcsere utáni kőműves munkálatokra tudunk biztosítani szakembert, aki körbe vakolja és/vagy gipszkartonozza a falat, illetve lefesti a javított felületeket.